WOMEN CYCLING SERIES – RONDE VAN TWENTE (NED)

Zaterdag 8 juli a.s. vindt de zesde wedstrijd van de Women Cycling Series 2023 voor Dames Elite plaats: de RONDE VAN TWENTE (NED).

Deze wedstrijd loopt over een afstand van 102,6 km (2 grote ronden van 37,8 km + 3 kleine ronden van 9 km) en is een organisatie van de Stichting Ronde van Twente. De start vindt plaats om 12u00 in de Bornerbroekseweg te Twente. De aankomst is er voorzien omstreeks 14u30.

De volgende wedstrijd van de Women Cycling Series vindt plaats te Erwetegem op maandag 28 augustus.

Related news

Nationale ploegen

NATIONALE SELECTIES: OLYMPISCHE SPELEN PARIJS – WEG

De Raad van Bestuur van het BOIC bevestigde de door de bondscoaches Sven Vanthourenhout en Ludwig Willems geselecteerde renners om deel te nemen aan de Olympische Spelen op de weg, die zullen plaatsvinden op zaterdag 27 juli en van zaterdag 3 augustus tot zondag 4 augustus 2024 in Parijs (Frankrijk): SELECTIES TIJDRIJDEN: DAMES ELITE: Deze selectie zal worden bekendgemaakt op zaterdag 6 juli. HEREN ELITE: Remco EVENEPOEL Wout VAN AERT   SELECTIES WEGRITTEN DAMES ELITE: Deze selectie zal worden bekendgemaakt op zaterdag 6 juli. HEREN ELITE: Tiesj BENOOT Remco EVENEPOEL Jasper STUYVEN Wout VAN AERT Reserves (in alfabetische volgorde): Arnaud DE LIE – Yves LAMPAERT – Jasper PHILIPSEN – Tim WELLENS   PROGRAMMA Zaterdag 27 juli: 14.30: Tijdrit Dames Elite …

Read more