Ladies Cycling Cup

LADIES CYCLING CUP – GP YVONNE REYNDERS

Op maandag 15 augustus vindt de vierde wedstrijd van de LADIES CYCLING CUP voor Vrouwen 2022 plaats: de GP Yvonne Reynders te Noorderwijk.

De wedstrijd wordt georganiseerd door café Welkom Veloclub vzw in samenwerking van de Grote Prijs Rik Van Looy en loopt over een afstand van 124,8 km (6 ronden van 20,8 km). De start vindt plaats om 14:30’u ter hoogte van Café Welkom in Noorderwijk en de aankomst is er voorzien omstreeks 17:30’u.

De volgende en finalewedstrijd van de Ladies Cycling Cup is de Ster van Aartselaar op 4 september.

Related news

Nationale ploegen

NATIONALE SELECTIES: OLYMPISCHE SPELEN PARIJS – WEG

De Raad van Bestuur van het BOIC bevestigde de door de bondscoaches Sven Vanthourenhout en Ludwig Willems geselecteerde renners om deel te nemen aan de Olympische Spelen op de weg, die zullen plaatsvinden op zaterdag 27 juli en van zaterdag 3 augustus tot zondag 4 augustus 2024 in Parijs (Frankrijk): SELECTIES TIJDRIJDEN: DAMES ELITE: Deze selectie zal worden bekendgemaakt op zaterdag 6 juli. HEREN ELITE: Remco EVENEPOEL Wout VAN AERT   SELECTIES WEGRITTEN DAMES ELITE: Deze selectie zal worden bekendgemaakt op zaterdag 6 juli. HEREN ELITE: Tiesj BENOOT Remco EVENEPOEL Jasper STUYVEN Wout VAN AERT Reserves (in alfabetische volgorde): Arnaud DE LIE – Yves LAMPAERT – Jasper PHILIPSEN – Tim WELLENS   PROGRAMMA Zaterdag 27 juli: 14.30: Tijdrit Dames Elite …

Read more
Ladies Cycling Cup

Ladies Cycling Cup – SPAR Flanders Diamond Tour

Komende zondag 9 juni staat de derde wedstrijd van de Ladies Cycling Cup op de kalender: de SPAR Flanders Diamond Tour in Nijlen. Deze wedstrijd is een organisatie van Nijlen Cycling Events vzw. De rensters zullen elf plaatselijke ronden afwerken van 12,4 kilometer. Aan het eind zullen ze dus 136,4 kilometer op de teller hebben. Het startschot wordt gegeven om 15:00 ter hoogte van de Bevelsesteenweg 60 in Nijlen. De aankomst wordt daar verwacht omstreeks 18u30. De volgende wedstrijd van de Ladies Cycling Cup vindt plaats in Beveren op 14 juli.

Read more